Ingrediënten

[frontend-checklist name=”Tonijnburger”]

Voor ongeveer 14 stuks tonijnbugers

Laat de tonijn goed uitlekken in een zeef.
Hak de bieslook en de peterselie en koriander fijn en Snipper ondertussen de lent-ui en de rode ui en zet het apart.

Voeg vervolgens de uitgelekte tonijn toe in een kom met als eerst de paneermeel, Snufje zout, de eieren en de rest van de kruiden toe.

Meng alles samen goed samen met je hand tot een samenhangend geheel en vorm er een afgeplatte bal van.

Zet afgedekt in de koelkast tot hij wordt gebakken of bak hem gelijk.

Verhit wat zonnebloemolie olie in een koekenpan en bak de burger op middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten per kant gaar en goudbruin.

En laat de tonijnburgertjes goed uitlekken op een bord met keukenpapier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *