Ingrediënten
[frontend-checklist name=”Tonijnbladerdeeg hapjes”]
Garnering
[frontend-checklist name=”Garnering tonijnbladerdeeg”]
Laat de tonijn goed uitlekken in een zeef, en hak ondertussen de peterselie en koriander fijn en zet apart.
Snij de lent ui, Paprika’s de uien, en de groene peper en die in de hakmolen en mix het samen met de koriander en peterselie kort samen. (NIET pureren)
Zeef de groenten zodat de vocht eruit gaat en laat ze goed uitlekken.
Voeg vervolgens de uitgelekte tonijn en de groenten toe in een kom en voeg daarna de kruiden en de ei eraan toe en het snufje zout en meng alles samen goed tot een samenhangend geheel.
Ontdooid de bladerdeeg, En plak ze per drieën aan elkaar en rol ze uit Schep vervolgens de vulling in een lange strookje boven op de bladerdeeg en rol dan vervolgens de bladerdeeg tot een lange rol en plak de randen dicht met een klein beetje opgeklopte ei snijd de bladerdeeg in stukje en bestrijk de bladerdeeg stukjes met het opgeklopte ei en bestrooi met wat sesamzaadjes & maanzaad over bladerdeeghapjes.
Bak de bladerdeeg in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15/20 minuten goudbruin.
Hou er wel rekening mee dat elk oven anders is. .dus hou het in de gaten
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!