Ingrediënten

[frontend-checklist name=”smeüge chocolade cake”]

Garnering

[frontend-checklist name=”Garnering smeüge chocolade cake”]

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed de bodem van de springvorm met een stuk bakpapier en vet de randen in met boter Of met bloem en olie.

Mix de suiker samen met de eieren en de vanillesuiker op de hoogste stand van je keukenmachine voor 10 min of tot t beslag zich verdubbeld of luchtig genoeg is.

Voeg vervolgens de zonnebloemolie samen met de gesmolten boter aan toe.
Meng de bloem, cacao, bakpoeder en het baksoda en haal het door zeef en voeg
Dit beetje bij beetje aan je beslag toe en mix dit kort samen tot alles is opgenomen.

Voeg vervolgens de hete water beetje bij beetje aan toe en Giet het Beslag in een springvorm en bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 45 minuten.

Prik er met een sateprikker in om te zien of de cake goed gaar is.

Als de sateprikker er schoon uit komt is je cake goed.
Laat de cake goed afkoelen in de vorm.

Garnering

Verwarm de chocolade au-bain-marie met de boter
En giet dit over de Cake en versier naar wens.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *