Ingrediënten
[frontend-checklist name=”Roomkaas bladerdeeghapjes”]
Bereidingswijze
Laat eerst de loempiavellen ontdooien en haal de loempiavellen voorzichtig los van elkaar en bedek ze met een doek zodat de vellen niet uitdrogen.
Klop de eieren samen met de suiker in een kom en voeg vervolgens de vanillevla, vanillesuiker, de zonnebloemolie, en als laatst de bakpoeder aan toe en mix dit goed door.
Pak vervolgens een loempiavel en dompel dit goed in het Vanillevla-mengsel.
en haal het overtollige mengsel van het loempiavel.
Leg het loempiavel diagonaal op en schep een beetje roomkaas erop.
En rol nu het loempiadeeg in de vorm van een slakkenhuis dicht. En werk zo de rest af.
Leg op een bakplaat die je bekleed hebt met een bakpapier
Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15/25 minuten goudbruin.
Zodra je ze uit de oven hebt gehaald kun je ze eventueel gelijk besmeren met wat honing. Strooi er eventueel nog wat amandelschaafsel erop.
Zodra je ze uit de oven haalt besmeer ze gelijk met de honing en bestrooi ze met geraspte kokos of amandelschijfjes.
Of helemaal niks is maar wat je lekker vindt.
(Zie onderstaande afbeelding)
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!
welke roomkaas gebruik je vande lidl ? ik hoor het graag !
hoi Mimi, sorry voor de late reactie, idd ik heb de roomkaas van de lidl gebruikt.
verder pracht recept lijkt me zo ontzettend lekker bedankt voor je recept graag hoor ik welke kaas zodat ik deze kan maken alvast enorm bedankt 😘
hoi Mimi, sorry voor de late reactie. En heel erg bedank, ik gebruik altijd de roomkaas van de lidl anders aldi mag ook of mouncho