Ingrediënten

tweede laag

 No bake Raffaello taart.

Als er iets is wat ik heerlijk vind dan zijn het wel Raffaello’s Deze overheerlijke raffaello taart is zo simpel om te maken en lekker romige.Dit is wel echt Hemels,

Ik heb een springvorm van 18 cm gebruikt
Maar je kunt een springvorm van 20 cm gebruiken het Hangt er vanaf hoe hoog je de wilt hebben……

Vet de springvorm in met bakspray of een beetje boter en bekleed de springvorm met een bakpapier.

Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine.Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm En Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel en zet het gedurende 30 minuten in de koelkast.

Slagroom roomkaas laag

Klop de slagroom samen met de suiker vanillesuiker en klopfix tot bijna stijf is.
Klop nu de roomkaas in een andere kom en meng hier de slagroom heel voorzichtig doorheen en voeg vervolgens wat fijngemalen Raffaello’s en zet het in de koelkast.

Haal de koekjesdeeg na 30 minuten uit de koelkast en giet de vulling op de koekbodem in en maak alles mooi glad en zet het weer in de koelkast voor ongeveer 15 minuten.

Aardbeien kloppudding laag

Klop in een andere kom de slagroom samen met de aardbeien kloppudding en haal de taart weer uit de koelkast en schenk dit mengsel over de slagroom- roomkaas laag. Strijk het weer glad en zet weer terug in de koelkast en laat dit  3 uurtjes opstijven.

Decoreren: 

Haal de taart voorzichtig uit de vorm. En versier naar wens kan met aardbeien of in dit geval met Raffaellos.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *