Ingrediënten

Topping

bereidingswijze

Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm En Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Zet het gedurende 10 minuten in het voorverwarmde oven op 180°C

Topping
Breng de karamelpasta aan de kook
en voeg vervolgens de slagroom en vanillesuiker aan toe en kook op een middelmatig vuur, Blijf wel erbij staan om te roeren. Haal dan de karamel van het vuur en giet dit over de het cake.

Pinda’s chocolade.

smelt de chocolade au bain marie met 1 eetlepel zonnebloemolie en giet de pinda’s en roer het goed samen en giet het vervolgens gelijkmatig over de cake, en zet het in de koelkast en laat het ongeveer Een uur opstijven..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *