Ingrediënten

Topping

Mix de boter romig en luchtig en voeg daarna de suiker en de vanillesuiker toe en mix tot een glad en smeuïg geheel tot de suiker opgenomen is. Voeg nu een voor een de eieren toe en mix dit kort samen.

Voeg als laatst de gezeefde bloem samen met de bakpoeder en baksoda en mix dit kort samen tot de bloem opgenomen is.

Verdeel het beslag  gelijkmatig over de 18 cupcakes vormpjes in en bak de cupcakes in een voorverwarmde oven  op 175 graden 15/20 minuten.

Topping

Doe de boter in een kom en mix tot een luchtige massa. Voeg dan langzaam de poedersuiker toe en mix door tot een mooie crème. Hoe langer je blijft mixen, hoe beter.Voeg vervolgens als laatste de melk en de vanillesuiker toe en mix dit kort samen. Breng de topping aan op de cupcakes met een spuitzakje en spuitmond 2D en 1M.

TIP

Versier de cupcakes met verse gemaakt caramelsaus of wat je lekker zelf vindt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *