Ingrediënten

Topping

Dit is de allerlekkerste bananencake Ever!!!  

Deze bananencake is super makkelijk om te maken en de textuur van deze cake is heerlijk zacht en lekker smeuïge.Was binnen NO time op hier.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Meng in een grote kom de bloem met het bakpoeder en het zout.

Mix de eieren samen met de suiker en de vanillesuiker goed door tot het beslag luchtig is en licht van kleur voeg vervolgens de melk en de zonnebloemolie aan toe en mix dit kort samen.

Voeg nu de gezeefde bloem, de bakpoeder, de kaneel en mix dit kort samen.

Prak de bananen met een vork en roer dit door het bloemmengsel.

Giet het beslag in de vorm en sla de vorm een paar keer tegen het aanrecht aan, je ziet dat er belletjes ontstaan, zo sla je de lucht uit het beslag.

Bak de bananencake in het midden van de voorverwarmde oven in 35 tot 45 minuten gaar.

Prik er met een sateprikker de cake in om te zien of de cake goed gaar is.
de sateprikker moet er schoon uitkomen wanneer je hem in de cake hebt gestoken.

Topping

klop de monchou samen met de poedersuiker citoensap en het citroenrasp luchtig. En bestrijk de cake pas met het topping als de cake afgekoeld is.

Versier de cake mooi met plakje banaan of versier het naar wens.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *