Ingrediënten

[frontend-checklist name=”Aardappel mozzarella Cheesballs”]

Verder heb je nodig:

[frontend-checklist name=”Verder heb je nodig aardappel cheesbal”]

Bereidingswijze:

Was en schil de aardappel en snijd ze in stukken.
Kook vervolgens de aardappelen in een voldoend water gaar.
Giet vervolgens de gekookte aardappelen af en laat ze even goed uitstomen.

Stamp de aardappels fijn met een aardappelstamper en voeg vervolgens het ei, de paneermeel en het zwart peper toe en meng ze geheel goed samen door tot je mooie aardappelpuree ontstaat.

Maak er een kleine balletjes van en stop er de mozzarella in. Haal het vervolgens hierna door het geklotst eieren, door de bloem en als laatste door de paneermeel. Dek het af en leg het vervolgens afgedekte in de koelkast voor 15 minuten.

Verhit wat zonnebloemolie olie in een koekenpan en bak de aardappel-cheesballs op een middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten gaar en goudbruin.

Tip
(je kunt het ook in vriezer doen als je erg haast hebt)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *