Ingrediënten

[frontend-checklist name=”Churros”]

Bereidingswijze

Breng het water met de boter aan de kook en laat de boter smelten. Voeg suiker, vanillesuiker, en de bloem aan toe en roer net zo lang door tot het deeg loslaat van de pan.

Neem daarna de pan van het vuur en laat de deeg ongeveer 5 minuten afkoelen en voeg daarna een voor een de eieren toe. Roer het goed door tot er een glad beslag is ontstaan. Schep daarna het beslag in een spuitzak(1M /2D) en spuit op een stuk bakpapier of in de reepjes in het beslag van ongeveer 10 cm lang.
Verhit in een ruime pan de frituurolie tot ongeveer 180 C graden en bak de churros ongeveer 5 minuten en draai ze halveweg om laat de churros goed uitlekken.
Dip ze lekker in Nutella en of rol ze door het suiker-kaneelmengsel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *