Ingrediënten

[frontend-checklist name=”Kipcorn”] Garnering 

[frontend-checklist name=”Garnering “]

Bereidingswijze:

Maal de kipfilet in een keukenmachine. Heb je die niet, snij de kipfilet dan heel fijn.
Of koop anders kippengehakt. MAAR ik raad je het echt aan om de kip zelf te
te malen. Dan weet je het ook wat er in zit.
Doe de Fijngemalen kipfilet in een droge en schone schaal en voeg hier de kruiden aan toe en meng het alles goed samen..
Neem 80gram kipfilet en maak er mooie rechte staafjes van.
Als je je handen een beetje nat maakt met wat zonnebloemolie kun je makkelijker vormen.
Haal de kip door de bloem, vervolgens door het geklutst ei en als laatste door het verkruimeld cornflakes.
En frituur ze ongeveer 5 minuten op 180 graden hete zonnebloemolie.

Tip
Je kunt ze gelijk frituren als je wilt
of je kunt ze ook bewaren in de diepvries

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ingrediënten

[frontend-checklist name=”Test”]

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *